Update Coronamaatregelen 01-02-2021

Dierenartsenpraktijken mogen open blijven en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee!

Wel gaan we wat strengere regels hanteren, natuurlijk proberen we iedereen te helpen, maar door drukte in de praktijk kan het zijn dat u niet zo snel geholpen kan worden als u van ons gewend bent. Graag hiervoor uw begrip.

Wij werken uitsluitend volgens afspraak. Alle inloopspreekuren zijn komen te vervallen.

Kom alleen naar de praktijk, omdat onze ruimtes niet zo groot zijn kunnen we maar 1 persoon per afspraak in de praktijk toe laten, dit geldt ook voor de wachtkamer. De rest van de familie/begeleiding mag buiten wachten of in de auto blijven zitten. Kinderen onder de 12 jaar mogen wel mee naar binnen, maar wij vragen u nadrukkelijk om zoveel mogelijk ALLEEN naar de praktijk te komen.

Maximaal 3 personen in de wachtkamer.

Medicijnen en diervoeding graag zoveel mogelijk van tevoren telefonisch bestellen, zodat we het alvast voor u klaar kunnen zetten en dat we zo de doorstroom bij de balie kunnen bevorderen.

Per 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes verplicht, dit geldt ook voor onze praktijk. Wij hebben voor een kleine bijdrage mondkapjes aan de balie te koop.

Betaal zo veel mogelijk met de pin.

Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor eventuele updates! https://www.facebook.com/www.dierenartsenpeize.nl

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!