Nieuw bij ons op de praktijk!

Goede voeding vormt de basis voor een goede gezondheid. Daarom zijn wij verder gaan kijken en zijn we over gestapt naar een ander merk.

Het Purina Pro Plan assortiment is gebouwd op decennia lange ervaring met wetenschap. Al meer dan 90 jaar onderzoeken de Purina wetenschappers nieuwe manieren om de levens van honden en katten te verbeteren door de kracht van voeding. Het immuunsysteem is van vitaal belang voor het behoud van de gezondheid van huisdieren. Daarom heeft Purina Pro Plan het assortiment Expert Care Nutrition ontwikkeld met acti-protect dat runderbiest (colostrum) bevat.

Wij hebben twee verschillende lijnen in de praktijk.

– De Expert Care Nutrition + Acti-protect (onderhoudsvoer). Deze producten zijn verrijkt met colostrum – een natuurlijk, bioactief bestanddeel dat aantoonbaar het immuunsysteem van jouw huisdier ondersteunt en een gezonde spijsvertering bevordert. Het assortiment is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Het biedt levenslange nutritionele ondersteuning en actieve bescherming van honden en katten in iedere levensfase, inclusief honden en katten met een gevoelige huid en een gevoelige spijsvertering.

– Veterinary Diets. Dit assortiment is ontwikkeld om dierenartsen nutritionele ondersteuning te bieden voor specifieke gezondheidsproblemen bij honden en katten. Bij elk ziektekundig probleem kan voeding een rol spelen. Bijvoorbeeld obesitas, suikerziekte, nierproblemen, artrose, blaasgruis etc.

Alle voeding van Purina bestaat dan ook voor 100% uit essentiƫle voedingsstoffen die huisdieren nodig hebben.

Als welkomstcadeau mogen wij u 50% korting geven op het aankoopbedrag van uw eerste zak voeding. Indien de voeding u bevalt, hebben wij hierna een leuke spaaractie.