Feest!

Op 15 maart jl was het feest op de praktijk. Een week daarvoor kwam dit tijdens de koffie ter sprake. Tussen neus en lippen door vertelde Hendrik, nippend aan zijn koffie, dat hij binnenkort 35 jaar dierenarts in Peize is. Dit was voor ons het startsein om iets voor hem te organiseren, want 35 jaar hard werken wilden wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Dus naast alle andere drukke werkzaamheden hadden we ook nog een feestdag te organiseren, de feestcommissie was geboren. Slingers werden opgezocht, foto’s werden gemaakt voor de felicitatiekaart die wij voor Hendrik gingen maken, een vlag werd van zolder gehaald, taart en bloemen werden besteld, plakkaten met foto’s geprint, de Krant en DitisPeize werden ingelicht en klanten werden in het geniep ingelicht over het gebeuren.

Op de feestdag zelf was het een gezellige komen en gaan van klanten die Hendrik een felicitatie in allerlei soorten kwamen brengen. Het was een fantastische dag en Hendrik, die er normaal gesproken niet zo van houdt om in de belangstelling te staan, vond al die aandacht stiekem wel heel erg leuk! Namens Hendrik Harders iedereen heel erg bedankt voor alle leuke felicitaties, mooie bloemen en alle andere kado’s!
Kortom wij hebben genoten.