Voeding voor honden en katten

Met ingang van juli 2020 hebben wij Purina als ons nieuwe hoofdmerk diervoeding in onze praktijk. Purina heeft een assortiment van hoogwaardige voedingen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zij hebben een lijn met onderhoudsvoedingen en dieetvoedingen verkrijgbaar bij je dierenarts.

Maak kennis met Purina en ontvang een aantrekkelijke korting!

De komende tijd bieden we je aan om met een aantrekkelijke kennismakingskorting over te stappen naar Purina. Zo ontvang je op de eerste zak die je koopt bij ons in de praktijk maar liefst 50% korting!
De voeding van Purina staat bekend om haar smaak en hoge acceptatiegehalte bij huisdieren. Mocht je huisdier onverhoopt de voeding niet willen eten, dan biedt Purina smaakgarantie*.

Sparen met voeding is nog nooit zo aantrekkelijk geweest!

Waarschijnlijk ben je gewend om met de voeding die je nu aan je huisdier geeft een spaartegoed op te bouwen. Purina heeft een heel aantrekkelijk spaarprogramma ontwikkeld waarvan we zeker weten dat je er kennis mee wilt maken!

Wanneer je een zak Purina koopt bij ons in de praktijk, spaar je automatisch 10% van het aankoopbedrag. Dit tegoed verwerken wij voor jou in ons systeem. Je hoeft hier dus niets zelf voor te doen. Zodra je een tegoed hebt opgebouwd van €25,- kun je dit tegoed verzilveren bij ons op de praktijk. Máár je kunt er ook voor kiezen om nog door te blijven sparen. Het allerleukste is dat jij jouw tegoed overal op kunt inzetten!

Je kunt er dus voor kiezen om bij een tegoed van €25,- dit in te wisselen, maar je kunt ook verder sparen tot je een hoger bedrag hebt gespaard. Mocht je dier dan ziek worden of langs komen voor een vaccinatie kun jij jouw opgebouwde tegoed ook hiervoor inzetten! Wanneer je overstapt naar Purina en je hebt nog een opgebouwd spaartegoed bij Specific dan kunnen wij dit voor je omzetten naar spaartegoed van Purina. Geef dit aan bij de assistente en zij zal dit voor je in werking zetten.

Overstappen naar een andere voeding brengt altijd vragen met zich mee. Dit begrijpen we heel goed. Onze assistentes en dierenartsen beantwoorden jouw vragen graag. Daarnaast heeft Purina een overzichtelijke website met veel informatie.

*De smaakgarantie geldt alleen op de kleinste verpakkingen. Vraag de assistente hoe je het voordeligste kunt overstappen én de zekerheid van smaakgarantie kunt behouden.

Terug naar Gezelschapsdieren